2010. szeptember 17.

Litracon pXL, londoni 100% design!


100% Design London is about the best of contemporary interior design. 100% Design London features world-class interiors show 100% Design, architectural and interior materials exhibition 100% Materials and emerging talent showcase 100% Futures.
Whether your area of interest is residential interiors or you're looking for new ideas for contract, public and office spaces, 100% Design London will deliver inspiration and products to match your needs.

Hát ez a 100% design a honlapjuk szerint. Ami miatt aktuális - többek között - az, hogy a Litracon itt mutatja be legújabb fejlesztését, az óriási méretekkel rendelkező pXL becenevű átlátszó betontáblát. Az új panel egyébként már itthon is több helyen látható, például Szegeden, vagy a Millenáris park egyik új irodaépületében. Az új panel könnyebb, vékonyabb, nagyobb és olcsóbb is lett mint a Litracon classic, így komoly érdeklődésre lehet számítani. Ezt bizonyítja az is, hogy az új anyag a szervezők kifejezett kérésére kerül ki a 100%-ra! Itt van néhány kép az új panelről.





Persze ezen kívül is érdekes lehet a hamarosan induló kiállítás. És még valami, a Design héten megrendezésre kerülő jubileumi design meetup-on is előad inventor Áron Losonczi, szóval aki a részletekre kíváncsi, az október 6.-án a Nemzeti Múzeumban többet is megtudhat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése