2010. július 4.

bence bácsi










bence bácsi diplomamunkája ugy néz ki nem fogja megnyerni az archi prixet lévén hogy az egyetem mégsem nevezi... hát igen ha már hiányt emlegettünk akkor e körül a dplomamunka körül is megjelenik valamiféle hiány ami ebben a bizonyos nemjelölésben tökéletesen olvashatóvá válik!


amiz ugye mondani se kell, hogy a munka kibaszott fasza! ugy értem hogy kurvajó! de tényleg. az a fanatizmus ahogy ez összeállt és az a természetesség ahogy ezt a bence végigcsinálta az mindent elmond a munkáról.. már csak az a kérdésem, hogy mi a faszt fogsz svájcban csinálni, de majd ezt is biztos szépen kitalálod. jó lenne egy olyan szellemi műhelyt kialakítani  a mai magyarországon mondjuk egy egyetem keretein belül!!?? ami vonzó annyira, hogy ezek az elképzelések amik egyértelműen a magyar valóságban gyökereznek szóval hogy ezek itt is tudjanak maradni és itt tudjanak kibomlani. jó lenne egy olyan közeg ami alkalmas arra hogy perspektívát adjon és ezek a srácok ne akarjanak máshol kalandozni hanem vegyék észre, hogy az itthonmaradás is tartogat kalandokat.. jó lenne egy olyan műhely ami vonzó alternatíva... nagyon nagy hiányosság és felelőtlenség szigorúan csak az építészetrev vonatkoztatva hogy ezeknek az embereknek nincs lehetőségük arra hogy az elkezdett munkát folytassák és abban megerősödhessenek!! ezt a hiányt pótolni kell!!

bencének pedig csokoládégyüjtést szervezek! e heti kiálltványunk pedíg: mindenki zabáljon csokit, az ugyanis boldoggá tesz!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése