2011. október 11.

blinky palermo

blinky palermo nagy művész volt.
most kiállítása van amerikában, tudtommal "vidéken".
szóval blinky nagy művész volt. példul egyszer egy hosszú vékony mdf lapot és egy másikat ami kör alakú volt lefestett kékre. aztán meg egy-egy háromszöget feketére és fehérre.
miután kiavandgardkodta magát rájött hogy nem is olyan hülye ötlet normális négyzet alaku vázonra vagy mdf lapra festeni és nekilátott a négyzetes képek festésének, ami azonban nem is volt olyan egyszerű mint ahogy az első pillantásra blinkinek tűnt. a széleken ugyanis soha nem sikerült teljesen egyenletesre a festés. ezeken a korai négyzet képein éppen ezért blinki kitalálta hogy az elrontott széleket valami más színnel átfesti hogy a rontás ne legyen annyira feltünő.
blinky sokat gondokodott azon, hogy háromszögre meg körre miért megy jobban neki a festés mint négyzetre de végül gondolkodás helyett gyakorolni kezdett. a végén pedíg lett is egy két szép négyzet amit sikerült egyenletesen lefesteni. bár sajnos bliny már nem fest több képet a kiállítás rendezöknek sok fejtörést okoz hogyan is állítsák ki ezt a rengeteg elrontott szélű képet...


kék kör és rúd


 1 db fekete és 1 db fehér háromszög


elrontott szélű négyzetek


nagy elrontott szlű négyzet


elrontott és jó szélű négyzetek egymás mellett


csupa jó szélű négyzet


blinky kiállítása elrontott szélű képeiből

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése