2011. június 18.

HELLO WOOD!


nagy örömmel számolhatok be arról,, hogy pénteken kb 3 héttel a fesztivál kezdés előtt megtartottuk az első csoportvezetői egyeztetést, amin mindenki ott volt! hatalmas a lelkesedés nagy az izgalom és mindenki fantasztikusan elszánt! igazán jó hangulatú megbeszélés volt, olyan amitöl az embernek még inkább kedve támad egy ilyen program szervezéséhez! szóval a hangulat úgy tűnik garantáltan jó lesz, vagy legalábbis a csapatvezetőkön nem fog mulni! minden csoportvezető készül egy 4-5 perces prezentációval amit első este fogunk bemutatni ismerkedés serkentés okán! mindenkit kérnék és biztatnék arra, hogy gondolkodjon előre projekten vagy projekt vázlaton illetve, hogy azon is gondolkodjon el, hogy az alkotóhét alatt hogyan lehet a 3 szakterületet (epitészet tipo és film) olyan koncepciók köré szeervezni amik összekötik ezeket a témákat. az ideális az lenne ha lenne egy-két olyan munka ami átjárást vagy együttműködést eredményezne a 3 workshop között.
kedden kapolcs sajtótájékoztatóra megyünk, a tervezett heti programot pedíg reményeim szerint hét elején szétküldjük mindenkinek!

kedves résztvevők a csapat előállt, a helyszín a faanyag adott, ugyhogy ahogy drága jó nagyapám szokta volt mondani, nincs más hátra mint előre!!

nagyon várunk benneteket, további részletek hamarosan...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése